AquaForte vijver skimmers

2 product(en)

Door de wind kunnen bladeren, pollen en ander vuil je vijver in waaien, met als gevolg dat de vijver vervuild raakt. Het is belangrijk dat je het vuil snel van het wateroppervlak verwijdert, omdat het anders naar de bodem zakt en gaat rotten. Dit heeft als gevolg dat de vijver troebel wordt. Een vijver skimmer zorgt ervoor dat het wateroppervlak vuilvrij blijft. Dat heeft zijn voordelen: de zon kan goed de vijver in schijnen, algen krijgen geen kans om te groeien, er blijft geen vuil in het water liggen en de uitstraling van de vijver blijft bewaard. Ben jij op zoek naar een betrouwbare vijverskimmer? De vijver skimmers van AquaForte zijn klein, doeltreffend, geluidsarm en eenvoudig in gebruik, waardoor jouw vijver in een handomdraai vuilvrij is én blijft.

 • Drijvende Skimmer 200mm. Drijvende Skimmer 200mm.

  Drijvende Skimmer 200mm.

  72,50
  • Drijvende skimmer
  • Korf, rooster en filterschuim
  • 110mm. aansluiting
  Op voorraad, voor 20.00 besteld morgen in huis
 • Drijvende skimmer met pomp Drijvende skimmer met pomp

  Drijvende skimmer met pomp

  109,-
  • Incl. pomp 3.000
  • Plug & play
  • 60 watt
  2-5 werkdagen levertijd

Vuilvrij wateroppervlak met een vijver skimmer

Wil jij genieten van een heldere en gezonde vijver? Dan is een vijver skimmer onmisbaar. Een vijverskimmer drijft op het wateroppervlak en verzamelt al het vuil dat in de vijver terecht komt. De skimmer verwijdert onder andere bladeren, pollen en stuifmeel van het wateroppervlak en verzamelt dit in een afgesloten bak. Het enige wat jij hoeft te doen, is zo nu en dan de bak legen en controleren of de skimmer niet vast is komen te zitten in de vijverplanten.

Een AquaForte vijver skimmer

AquaForte is een vooruitstrevend merk op het gebied van vijvers en vijveronderhoud. De producten van AquaForte zijn voorzien van de nieuwste technieken en kunnen ervoor zorgen dat jij aanzienlijk minder tijd kwijt bent aan het onderhouden van jouw vijver. De innovatieve vijver skimmers van AquaForte zorgen ervoor dat het wateroppervlak schoon blijft, waardoor jouw vijver minder snel vervuild raakt. Hierdoor hoef jij jouw vijver minder vaak schoon te maken en houd je meer tijd over om echt van jouw vijver te genieten.